Cameratoepassingen

 

METIRIOn zet camera's in om op locatie het verkeersbeeld vast te leggen. Op kantoor verwerken wij het beeldmateriaal tot dé data die u als opdrachtgever wenst. Deze werkwijze biedt veel voordelen ten opzichte van handtelwerkzaamheden. De beelden geven een verbeterde kwaliteit van registreren en doordat camera's het werk uitvoeren in plaats van mensen op locatie, kunnen de gegevens betrouwbaarder worden verwerkt. Een ander voordeel is dat het verkeer op het moment van meting niet wordt afgeleid en het daardoor veiliger is. Camerabeelden bieden eveneens de mogelijkheid om na afloop van de onderzoeksdag andere gegevens uit het beeldmateriaal op te halen. Wij zetten cameratoepassingen in bij kruispunttellingen, rotondetellingen en stiptheidsmetingen. We maken daarbij gebruik van stand-alone systemen en actioncams. 

 

Camera Kist

 

De stand-alone sytemen waarmee wij werken kennen veel voordelen:

  • ze leggen beelden op datum en tijd tot op de seconde vast
  • ze kunnen meerdere meetperioden per dag én over meerdere dagen registreren door middel van tijdschakeling
  • ze zijn binnen enkele minuten op locatie in bedrijf te stellen zijn en net zo snel weer te verwijderen

Tijdens de meetperiode is er altijd iemand aanwezig die de omgevingssituatie en eventuele bijzonderheden zal vastleggen.

Als extra voor specifieke onderzoeken, zoals parkeerinventarisaties of routevisualisaties, kunnen actioncams inzetten. Deze camera's kunnen vanuit een beweging (fiets, auto, drone) kwalitatief goede beelden vastleggen. De beelden worden gekoppeld aan een GPS-logbestand, wat gevisualiseerd kan worden in Google Maps. Zo kan gezien worden dat alle lokaties binnen de meetperiode en onderzoeksgebied bezocht zijn en of er delen over het hoofd zijn gezien.

 

Cameras 3

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bezoekadres

| Rijksweg 167 

|  4849 BN Dorst 

 

 

KvK-nummer

|  60964820 

BTW-nummer

|  NL 1401.40.669.B02

 

 compas